InformasjonNy Skytter?

Vestre Bærum Salongskytterlag ble stiftet 9 mai 1925. Vi er et aktivt skytterlag som skyter innendørs på 10m med luftrifle og på 50m ute med kal 22. Skytterlaget har gått til innkjøp av 7 nye optiske skiver fra Megalink på 10m, i tillegg har vi 12 elektroniske skiver på 50m. Klubben har egen innedørsbane på Rykkinn hvor vi skyter om vinteren. På sommeren flytter vi ut på Jordbru hvor vi skyter på 50m. Klubben har skyting for alle aldre og funksjonshemning som f.eks. skyting for blinde.

For nye skyttere har klubben både luftrifler og matchrifler til utlåns. I tillegg har vi noe skytterklær til utlåns. Har du lyst til å prøveskyte kan du gjøre dette et par ganger uten å være medlem.

Skyting passer fra 10 år og oppover. Fra 10 år til året man fyller 14 er det sittende skyting med støtte som gjelder. Fra året man fyller 15 er det opp i stående stilling. Når man starter med stående skyting anbefales det å gå til anskaffelse av noe utstyr som jakke, bukse og sko. Klubben har også en ordning hvor det er mulig å leie eget gevær.

Det er organisert trening med instruktør tirsdager og torsdager fra kl. 18.00. Fra mai til august/september skytes det utendørs på 50m. Fra september til april flytter vi inn og skyter 10m. For de som ønsker å skyte utenfor de faste treningstidene, kan man få opplæring i bruk av anlegget og egen nøkkel.

Treningstider:
Tirsdager fra kl 18:00
Torsdager fra kl 18:00

Fullt medlemskap koster 1600 kr i året
Medlemsavgift: 700
Treningsavgift: 900

For innmelding i klubben vennligst benytt det elektroniske innmeldingsskjemaet under "Medlemskap" i fanen over, eller benytt deg av  idrettens egen nettportal og meld deg inn der. Hvis du er medlem i et annet idrettslag, skal du benytte deg av idrettsportalen slik at vi ikke registrerer deg med feil navn eller skrivemåte. Din ID i Min Idrett er unik.


Ta kontakt eller kom innom oss på en av våre faste treninger.