Jordbru er klar for sesongen

Postet av Vestre Bærum Salongskytterl. den 30. Apr 2017

Da er det gjort klar på Jordbru for trening og konkurranser. Vi starter opp i Mai.

Fortsatt ligger det litt snø på banen, men fra og med kommende uke er det åpent for trening. Kle deg godt da det er kaldt å ligge på gulvet. Vi har noen pledd liggende for de som trenger ekstra varme.

Alle 12 skivene er satt ut og fungerer etter oppskriften. Gummirullene er kontrollert og alle skivene er renset. VBS har trening på Jordbru hver tirsdag, onsdag og torsdag, og på lørdager og søndager fra klokken 13.00. Tirsdager og torsdager vil det være instruktør for ungdommene tilstede.

De organiserte treningene starter opp klokken 18:00, men etter skoleferien vil det startes opp kl. 17:30 på grunn av lysforholdene.

Mandager og fredager fra klokken 17:00, og lørdag / søndag før kl. 13:00, er det skiskytterne som har banen. VBS skytterne som evt trener på skiskytternes dager/tider, må forholde seg til dette og vise forståelse og regne med flere pauser når skiskytterne skal fram for å lappe eller rulle ut og inn snorer.

Skiskytterne skal ikke skyte på de standplassene der VBS har satt opp elektroniske skiver (p.t fra skive 17 og oppover til og med standplass 28) Etter planen vil det etterhvert i sommer bli utvidet med ytterligere 5 elektroniske skiver.

Det skal føres loggbok på Jordbru. Alle som er på banen og skyter, skal føre inn i boken: DATO / NAVN / Evt.poeng, og ALLE uregelmessigheter skal rapporteres og noteres inn i boken.

Det er alarm på Jordbru og dør inn til oppholdsrom m.m. må holdes lukket. Skal du inn på oppholdsrommet eller kjøkkenet, må alarmen slås av omgående.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.