PAKKESKYTING

Postet av Vestre Bærum Salongskytterl. den 11. Des 2017

Julen nærmer seg og da er det tid for den tradisjonelle pakkeskytingen.

Torsdag 14.desember fra klokken 18:00 møtes vi på Skytterhuset.

Ta med deg en liten eller stor pakke til maks kr. 50,- og legg den på pakkebordet. 

Programmet er 5 obligatoriske prøveskudd og deretter 15 tellende skudd. Desimalene teller denne gang.

Når alle har skutt (også foreldre), blir det premieutdeling og litt sosial hygge.

For første gang blir det også mulig med SMS skyting (Skyting Med Støtte)

Vel møtt.
TIDEN FRAM MOT JUL

Postet av Vestre Bærum Salongskytterl. den 22. Nov 2017

Hei alle sammen, Nå nærmer det seg raskt slutten av året, men før det skal det skje mye.
Denne uken (uke 47) er det vanlig trening på tirsdag 21.november.
På torsdag 23.november er det stevne (for de som ønsker det) Stevnet fortsetter på søndag 26.november. De yngste som skyter sittende med støtte skyter kl.18:00 på torsdagen, eller i ett av lagene på søndag fra klokken 10:00 til klokken 13:45
Neste uke (uke 48) er det vanlig trening tirsdag 28 november, oppdateringskurs for våre dommere onsdag 29.november og KLUBBMESTERSKAP luft på torsdag 30.november. Vi håper så mange som mulig vil stille opp i klubbmesterskapet.
I uke 49 blir det trening med innlagt 2.runde av Norma cup og HRC cup. Tirsdagen skytes Norma cup på treningen og torsdagen er det trening og HRC cup for våre SH3 skyttere. De som ikke var med i 1.runde av Norma Cup, kan være med fra denne runden da det er de 3 beste av 5 runder som teller.
I uke 50 blir det vanlig trening tirsdag 12.desember og PAKKESKYTING torsdag 14.desember.
I uke 51 blir det trening tirsdag 19.desember. Etter det blir det julefri fram til over nyttår.
Treningene starter opp igjen torsdag 5.januar 2018

Påmelding til stevnet torsdag 23.og 26. desember gjøres på e-post til post@vbsskyting.no 
Thomas er i siget

Postet av Vestre Bærum Salongskytterl. den 6. Sep 2017Thomas er i siget nå, bare en uke før avreise til Østerrike der han skal delta i sitt første internasjonale stevne. Rundt 15 nasjoner er påmeldt. Fantastisk bra resultat hadde han på treningen mandag, med 641,4 poeng. Verdensrekorden på 641,5 poeng ble satt i VM i Polen i november 2016 av østerrikeren Patrick Moor. Foreløpig er Thomas nokså ensom i toppen her hjemme, men flere blinde og svaksynte viser interesse og tar kontakt. Det er også godt å vite at det er ivrige rekrutter bak. Emil "står og tripper" og gleder seg til sesongstart om en ukes tid. Det nye systemet gjør det svært enkelt for blinde og svaksynte å skyte på vanlige elektroniske skiver.

Det vil bli en fyldig dekning fra 2nd Alpine Cup i Insbruck / Østerrike. Foreløpig vet vi ikke om det blir live visning, men følg med her på Facebook for mer info.     

Mandagens skyting finner du her:   https://l.facebook.com/l.php?u...
NORGESELITEN KOMMER TIL JORDBRU I JUNI

Postet av Vestre Bærum Salongskytterl. den 24. Mai 2017

Følgende melding er hentet fra NSFs Facebookside idag

Uttaksstevne rifle senior for EM 2017 i Baku er fastsatt.
Sted Jordbru, Vestre Bærum
Dato 17-18.juni 2017

Dette er et terminfestet stevne og påmelding skjer av den enkelte etter normal prosedyre der skytteren selv er ansvarlig.
12 skiver i hver øvelse. Seniorskyttere på Skytterlandslaget er sikret plass ved påmelding. Øvrige plasser er ledig for alle andre som ønsker å delta. Tar du sjansen? NB! Også juniorer som ikke er kvalifisert for junior-EM kan delta.

Påmelding innen 15.juni til post@vbsskyting.no

Lørdag 17.06
0930 Menn, helmatch 3x40
1245 Kvinner, 60 skudd liggende
1400 Menn, 60 skudd liggende
1515 Kvinner, halvmatch 3x20

Søndag 18.06
0930 Kvinner, halvmatch 3x20
1045 Menn, 60 skudd liggende
1200 Kvinner, 60 skudd liggende
1415 Menn, helmatch 3x40

Uttak
Beste skytter sammenlagt over disse to konkurranser i OL-øvelsene 50 meter helmatch menn, 50 meter liggende menn og 50 meter halvmatch kvinner går direkte til EM. Øvrige uttakskriterier blir presentert på nettsiden til Norges Skytterforbund i løpet av kort tid. Uttak til EM blir offentliggjort av sportssjef senest tirsdag 20.06.17.

NB! Endringer kan forekomme. Følg med på FB-siden og nettsiden til Norges Skytterforbund i tida fram til stevnet.
Jordbru er klar for sesongen

Postet av Vestre Bærum Salongskytterl. den 30. Apr 2017

Da er det gjort klar på Jordbru for trening og konkurranser. Vi starter opp i Mai.

Fortsatt ligger det litt snø på banen, men fra og med kommende uke er det åpent for trening. Kle deg godt da det er kaldt å ligge på gulvet. Vi har noen pledd liggende for de som trenger ekstra varme.

Alle 12 skivene er satt ut og fungerer etter oppskriften. Gummirullene er kontrollert og alle skivene er renset. VBS har trening på Jordbru hver tirsdag, onsdag og torsdag, og på lørdager og søndager fra klokken 13.00. Tirsdager og torsdager vil det være instruktør for ungdommene tilstede.

De organiserte treningene starter opp klokken 18:00, men etter skoleferien vil det startes opp kl. 17:30 på grunn av lysforholdene.

Mandager og fredager fra klokken 17:00, og lørdag / søndag før kl. 13:00, er det skiskytterne som har banen. VBS skytterne som evt trener på skiskytternes dager/tider, må forholde seg til dette og vise forståelse og regne med flere pauser når skiskytterne skal fram for å lappe eller rulle ut og inn snorer.

Skiskytterne skal ikke skyte på de standplassene der VBS har satt opp elektroniske skiver (p.t fra skive 17 og oppover til og med standplass 28) Etter planen vil det etterhvert i sommer bli utvidet med ytterligere 5 elektroniske skiver.

Det skal føres loggbok på Jordbru. Alle som er på banen og skyter, skal føre inn i boken: DATO / NAVN / Evt.poeng, og ALLE uregelmessigheter skal rapporteres og noteres inn i boken.

Det er alarm på Jordbru og dør inn til oppholdsrom m.m. må holdes lukket. Skal du inn på oppholdsrommet eller kjøkkenet, må alarmen slås av omgående.

Innkalling til årsmøte i Vestre Bærum Salongskytterlag

Postet av Vestre Bærum Salongskytterl. den 2. Feb 2017

Styret innkaller herved til årsmøte i Vestre Bærum Salongskytterlag.

Årsmøtet avholdes den 01.03 på Skytterhuset.

Saker som et medlem ønsker å tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 15.02 til vbs.skyting@gmail.com.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet – sendes ut på mail og legges skriftlig på Skytterhuset.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret
Elektronisk innmeldingsskjema

Postet av Vestre Bærum Salongskytterl. den 30. Jan 2017

Nå kan du melde deg inn elektronisk på våre hjemmeside og søke medlemskap i klubben. Trykk på
"Medlemskap" i hovedfanen

NB! Skjema under er kun et bilde