ER DU KLAR FOR INNENDØRSSESONGEN?

Postet av Vestre Bærum Salongskytterl. den 8. Sep 2018

Tirsdag 11.september åpner vi innendørssesongen på Skytterhuset igjen.

Vestre Bærum Salongskytterlag ønsker velkommen til ny sesong med skyting på Skytterhuset. 

Ungdom og rekrutter (sittende) starter klokken 18:00. Stående utøvere og våre drevne SH skyttere, får tilgang fra klokken 19:00. Hvis det er ledig kapasitet fra klokken 18:30, slipper de inn på banen.

Det vil være organisert trening hver tirsdag og torsdag sesongen gjennom. 7 optiske skiver på 10 meter venter på dere inne i skytesalen.

Vi ber om at foreldre / foresatte er tilstede sammen med de yngste på treningene, og for de foreldre/foresatte som vil prøve seg med litt skyting, vil det være mulighet for det. Nasjonalt er det nå en øvelse for de som vil skyte stående med anlegg. 

Etter høstferien blir det arrangert begynnerkurs hver torsdag kveld over 4 uker og i løpet av høsten vil det bli arrangert stevner 2 helger i november og desember. 

Høstsesongen avsluttes med pakkeskyting (juleavslutning) torsdag 20.desember. 

For de som ønsker å få mer ut av skytingen, og kanskje delta i konkurranser utenfor vår egen klubb, er det anledning til det. Det arrangeres stevner i vårt "nærområde" Oslo. Kløfta, Drammen og Moss stort sett hver måned. Sjekk terminlisten på www.skyting.no/rifle/terminliste-rifle/  I slutten av oktober arrangeres det et rent ungdomsstevne på Kløfta der Kisen MSL arrangerer Alfa&Omega stevnet hvor ungdom i alder 11 -19 år konkurrerer med luftrifle og luftpistol. 

Vel møtt til ny sesong.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.