SOMMERFERIEN ER OVER FOR DENNE GANG, men alle har ikke hatt fri fra skytingen

Postet av Vestre Bærum Salongskytterl. den 11. Aug 2019

Hei, håper dere alle har hatt en fin sommer og at dere har fått "ladet batteriene". Ikke alle har hatt sommerfri.

To av klubbens medlemmer har vært utenlands og konkurrert i World Cup. 

Tobias Bernhoft-Osa har vært med i World Cup for juniorer i Suhl i Tyskland og gjort en god innsats i sin debut på landslaget. Han deltok i de tre øvelsene 10 meter luftrifle, 50 meter 60 skudd liggende og 50 meter 3x40 skudd. Gratulerer med innsatsen Tobias. Du viste at du har noe der å gjøre. Tobias er også tatt ut til EM 50 meter senere på ettersommeren og vi ønsker han lykke til på veien.  Tobias er førsteårs junior og har hatt en god sesong dette året.

Daniel Walø har også vært ute og konkurrert i sommer. Han ble tatt ut til World Cup for paraskyttere i Osijek i Kroatia i juli der han deltok i øvelsene 10 meter luftrifle 60 skudd stående, og 10 meter luftrifle 60 skudd liggende. I ståendekonkurransen 26. juli ble det trolig ny norsk rekord. Poengsummen ble 488,9 poeng og en hederlig 10. plass.  

2 dager senere var det duket for ny konkurranse og favorittøvelsen 60 skudd liggende. Det var her det ble sølv i fjor. Etter en 4. plass i kvalifiseringen denne gang, slo han til med en spennende og fantastisk skyting i finalen der han sikret seg gull med fattige 0,8 poeng foran briten Michael Whapples. Finaleresultatet 235,1 poeng er ny Finale verdensrekord.

Med 1.plassen og gullmedalje, sikret trolig Daniel seg en plass på laget som skal til VM i Australia i midten av oktober. Paraskytterne som skal dit tas ut i disse dager.  VBS gratulerer med gullet.

Denne uken er sommerferien over på Jordbru. Tirsdag 13.august er vi i gang igjen, men med litt unntak. Det skal byttes og settes opp nytt rikosjettvern på søylene nærmest standplass, og nå på tirsdag 13.august må vi jobbe med å sette opp et stilas som skal benyttes av snekkerne som skal gjøre jobben. Det er derfor usikkert hvor mye trening det blir tid til denne dagen. Vi kan nok ha behov for litt hjelp fra medlemmene og foreldre.  Etter planen skal arbeidet med å sette opp nytt rikosjettvern starte opp på onsdag 14.august og man tar ett og ett felt av gangen. Vi starter fra standplass 30 og jobber oss nedover. 

Hvis du /dere har tenkt dere opp dit på tirsdag, er vi svært takknemlige for litt hjelp til å montere stilaset. Da blir det kanskje tid til litt skyting også.  For dere som har nøkkel og som evt trener på dagtid, vil det ikke være mulig å trene så lenge det jobbes med montering av rikosjettvern. Dette pga. sikkerheten. Snekkerarbeidet skal foregå på dagtid. 

Treningskveldene utover nå starter klokken 18:00. Du bør derfor være på plass senest ett kvarter før slik at vi får startet opp i tide. Det blir fort mørkt. Hver tirsdag vil det være tilgjengelig minst 1 instruktør.  

Innendørs sesongen på Skytterhuset starter opp etter at NM 50meter og 300 meter er avviklet i midten av september, men før det må det gjennomføres dugnad med rydding på Skytterhuset og flytting av utstyr fra Jordbru til Skytterhuset. Dette skjer i perioden 14. - 17. september. Mer info kommer senere men vi håper så mange som mulig kan hjelpe til.  (FOTO: Norges Skytterforbund)
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.