Klart for NORMA CUP 2.runde på SKYTTERHUSET denne uken

Postet av Vestre Bærum Salongskytterl. den 1. Des 2019

Hei alle sammen og god desembermåned. Nå går det mot slutten av 2019, men året er ikke over ennå.

Denne uken skal de yngste i klubben skyte 2.runde av NORMA CUP, enten på tirsdag 3. desember eller på torsdag 5.desember fra klokken 18:00.  Prøveskudd starter senest kl. 18:15.

I 1.runde skjøt Tobias, Malin, Ole-Jacob, Herman, Lilly, og Sander, men det er rom for flere. Norma Cup går over 5 runder og det er de 3 beste resultatene som teller.

Det er kun denne uken det er anledning til å skyte 2.runde. Tobias skyter sin runde på NTG / stevne mens de andre må skyte den på Skytterhuset.

Hvis noen av de andre ungdommene som ikke skjøt 1.runde vil være med, sier dere i fra når dere kommer på tirsdag eller torsdag så ordner vi det der.  Det er frivillig å skyte Norma Cup og klubben betaler startkontingenten. Cupen er åpen for de under 20 år.

De som ikke skyter Norma Cup kan trene på vanlig måte de to dagene. Stående trening fra ca. kl. 19:00 begge dager eller på ledig plass.

Minner også på at det snart er pakkeskyting. Vi kommer tilbake med mer info om det om kort tid, men denne uken konsentrerer vi oss om Norma Cup.

Ha en fin uke, og så sees vi på Skytterhuset,Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.