NM 10 meter luft og 15 m miniatyr på Ørlandet nærmer seg

Postet av Vestre Bærum Salongskytterl. den 26. Jan 2020

Påmeldingsfristen er i februar, men vi ønsker å vite hvem som skal være med.

 Klubben endrer litt på rutinene i forhold til arrangøren.                                                                             

Påmelding skjer via min idrett.  Du må altså ha en opprettet en brukerkonto for å melde deg på i årets NM

Betaling av startkontingent skjer ikke via minidrett, men du skal  IKKE betale direkte til kontonummer 4290.24.11083.  HER GJØR VI EN ENDRING. KLUBBEN VBS BETALER PÅMELDINGEN DIN. Du må derfor sende oss en melding på e-post til vbs.skyting@gmail.com når du melder deg på. Send oss kopi av din påmelding der du viser hvilke øvelser du skal være med på. DETTE MÅ VI HA SENEST INNEN 20.FEBRUAR.

Lagpåmelding må skje via klubben.  Vi setter opp våre eventuelle lag når vi vet hvem som skal være med. 

Deltakerliste på lag kan endres helt fram til starttidspunktet, men laget må være påmeldt innen påmeldingsfristen går ut.

Påmeldings- og betalingsfrist til arrangøren er 23.02.20 Etteranmelding kan gjøres på ledige plasser mot et tillegg på 200,- 

Det er langt til Ørlandet og det er greit at vi kan samarbeide om transport. Det går fly til Ørlandet fra Gardermoen fredag morgen og fredag ettermiddag (evt.torsdag), med retur til Oslo på mandag morgen eller ettermiddag.

Alternativt kan man fly til Værnes og leie bil der, eller kjøre bil t/r hele veien. Tog til Trondheim og leiebil derfra er også en mulighet. Husk at det må informeres om at man reiser med våpen når man skal fly. Dette koster en del ekstra. Hvis vi blir mange nok, kan det være at vi kan ha en bil som kjører med utstyr fra Oslo og så kan man fly uten særlig  mye bagasje. Dette vet vi mer om når vi har påmeldingene fra dere, så hvis du vet at du skal delta i årets NM, er det bare å melde seg på og gi klubben beskjed om i hvilke øvelser du skal være med.

Send det til vbs.skyting@gmail.com                          Hilsen styret.

For mer info om NM, logg deg inn på arrangørens nettside 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.