4.Runde av Norma Cup skytes denne uken

Postet av Vestre Bærum Salongskytterl. den 10. Feb 2020

Denne uken er det 4. runde av Norma Cup og den skytes på Skytterhuset tirsdag 11. februar eller torsdag 13.februar.  Norma Cup er en landsomfattende skyting over 5 runder der de 3 beste resultatene teller i sammendraget. Alle rundene skytes på hjemmebane som for oss da blir på Skytterhuset.  Våre unge skyttere med unntak av Tobias og Sander, har 2 gjenstående tellende runder å skyte.  Håper dere også blir med på de 2 siste rundene slik at vi får et antall med på den endelige listen.  Tobias og Sander kan jobbe med å få de dårligste resultatene så langt strøket. 

En heldig klubb trekkes ut og får en premie fra forbundet. og kanskje blir det VBS i år. Ca 20% av alle klubbens medlemmer deltar i årets cup.  De 3 beste i hver klasse får medaljer og en premie.  

De fleste av våre ungdommer skyter i klassen for de som er t.o.m. 14 år, men vi har også deltakere i klasse U15-16, junior og SH klassene. Det gir oss en god fordeling av våre 10 deltakere. Stå på. 

Resultatlistene foreligger ikke online ennå, men det kan sies så langt at Tobias ligger godt an og det samme gjør Sander.  De øvrige av våre, - Malin, Magnus, Ole Jacob, Lilly, Herman, Jon og Adrian har en god start og vi håper dere blir med på de 2 siste rundene også.

Norma Cup er en "forberedelse" til det årlige Landsstevnet for rekrutter. I år arrangeres det i Rolvsøyhallen ved Fredrikstad helgen 20. -21. mars og er for ungdom t.o.m. det året de fyller 16 år.  Klubben håper at så mange av dere som mulig vil være med.  Vi har fått invitasjon til stevnet nå og dette er å regne som et NM for våre yngste skyttere. Påmelding må vi ha senest i slutten av februar. Send en e-post til vbs.skyting@gmail.com hvis dere vil være med. Hit regner man med at rundt 200 unge pistol og rifleskyttere tar turen sammen med foreldre og besteforeldre. Det kommer til å bli folksomt.. Fredag er det sprintskyting og lørdag arrangeres  selve "Landsstevne for rekrutter".   for mer info, sjekk Link til Landsstevnet for rekrutter 2020 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.